Varmepumper

Få installeret en varmepumpe - bestil hos VVS Viborg

Hos VVS Viborg kan vi med glæde sige, at vi er eksperter i både varme- og køleteknik. Vi har oparbejdet væsentlig erfaring med varmepumper de seneste år og sørger altid for at være fuldt ajour med gældende lovgivning og aktuelle tilskudsordninger.

Miljørigtige valg er vigtige i dagens samfund, og vi kan hjælpe dig med at træffe disse valg når det kommer til dit varmeanlæg. Vi tilbyder professionel sparring, projektering, installation, service og reparation indenfor varmeanlæg, så du trygt kan overlade temperaturen til os.

Vi tilbyder også alt indenfor VVS-arbejde, så vi kan hjælpe med alle aspekter af dit varmeanlæg. Vi tilbyder tre forskellige typer varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vand og væske-til-vand(også kaldet jordvarmeanlæg). Fælles for dem gælder at de kan alle dimensioneres efter dit boligareal og både er effektive og billige i drift, samtidig med at de er mere miljøvenlige end opvarmning via fossile brændstoffer.

En varmepumpe er et fremragende valg som primær eller sekundær opvarmningskilde, da den er både miljørigtig og billig i drift. Vores varmepumper er dimensioneret efter antal kvadratmeter og er derfor egnet til både store fabrikker og almindelige familiehuse. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Luft-til-luft varmepumpe

vvs viborg varme luft-til-luft varmepumper
vvs viborg varmepumpe installation

Luft-til-vand varmepumpe

Jordvarme - væske til vand

vvs viborg varmeslangemontering

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.