Quooker

En Quooker med nye funktioner til køkkenet

Quooker har lanceret en spændende nyhed, der vil revolutionere vandhanen på dit køkken! Med den nye Quooker CUBE-enhed kan du nu få 5 forskellige typer vand fra samme vandhane: koldt, varmt, kogende, kølet og endda kulsyreholdigt vand! Det betyder, at du kan sige farvel til vandkogeren, sodavandsmaskinen og den almindelige kaffemaskine på køkkenbordet og til alle vandflaskerne i køleskabet.

Quookers produkter er resultatet af mere end 50 års innovation. De er patenterede og gennemtestede og fås i modeller til enhver smag. Med en Quooker på dit køkken får du både smuk design og en lettere hverdag, siger Peter Bjørno, landschef for Quooker i Norge, i en pressemeddelelse.

En Quooker består af en vandhane på køkkenbordet og en beholder med kogende vand placeret under køkkenbordet. For at få de 5 typer vand i Quooker-hanen tilslutter du en CUBE køleenhed, som også skal placeres under køkkenbordet.

CUBE køler vandet ned og har en CO2-flaske tilkoblet, så du kan tilføje kulsyre til dit almindelige hanevand. Du kan nemt skifte mellem kogende vand og vand med kulsyre ved hjælp af det barnesikrede betjeningsgreb på hanen.

Med Quooker behøver du kun én vandhane på dit køkkenbord. Du kan hurtigt og nemt lave en kop kaffe eller slukke tørsten med forfriskende, kølet vand med kulsyre bare ved at åbne vandhanen. Har du spørgsmål? Kontakt VVS Viborg og gør dit køkken mere praktisk og stilfuldt med en Quooker og CUBE-enhed i dag! 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Hvad er prisen på en Quooker?

vvs viborg vvs entreprise
vvs viborg vandhane installation

Hvordan bliver Quookeren installeret?

Vedligehold og holdbarhed

vvs viborg vvs specialist

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.