Sanitetsteknik

Vi er eksperter i badeværelser

Hos VVS Viborg tilbyder vi vores kompetencer i alt i forbindelse med badeværelset. Om det er renovering af badeværelse eller blot udskiftning af eksempelvis bruseniche eller vandhane, så er vi klar til at føre dine visioner ud i livet. Vi ved hvor vigtig badeværelset er. Det er rummet, hvor man starter og slutter dagen, og derfor er det vigtigt at have et badeværelse, der kan sætte en ramme på hverdagen. Vi tilpasser løsninger, så de passer til dine æstetiske ønsker, men uden at gå ned på funktionaliteten. Det handler dog ikke kun om at opfylde dine badeværelsesdrømme, men også om at sørge for, at dit vandbrug er så optimalt som muligt.

Vi ordner lækager på vandrør og dryppende vandhaner, så du kan spare penge på vandregningen. Ydermere har vi et stort udvalg af badeværelsesinventar som vi leverer og monterer til konkurrencedygtige priser. Alle vores materialer er fra anderkendte og kvalitetssikre mærker som Ifö, Gustavsberg og Grohe, så du kan være sikker på at få badeværelsesinventar, som lever op til regler og standarder inden for området. Som nævnt er der uendelige muligheder i badeværelset, hvorpå man kan få ført sine visioner ud i livet og vi hjælper gerne med inspiration til eller vejledning i, hvordan dit badeværelse skal formes. Så kom til os og få et badeværelse, du bliver glad for i mange år.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S
vvs viborg badeværelse væghængt toilet

VVS-teknisk montering og installation

Badeværelset skal ikke kun være smukt, men også funktionsdygtigt. Uanset om det er installation af vandhaner, opsætning af håndvaske eller udskiftning af toilet, så sørger vores fagmænd for, at det bliver installeret ordentligt og vi kvalitetssikrer alle løsninger inden vi godkender opgaven. En vigtig del af vores service er nemlig at energioptimere. Ved at sikre, at toilettet ikke løber, vandhanen ikke drypper og der ikke er nogle utætheder på vandrørene, medvirker det til et lavere vandforbrug, som sparer dig for mange penge på dyrt spildevand. En måde, hvorpå vi kvalitetssikrer er ved brug af kvalitetsmærker som Ifö og Grohe, mærker kendt for deres tidsløse design og lange levetid, men vi imødekommer også gerne dine ønsker af andre mærker, såfremt vi har mulighed for det.

Bad og badekar

Vi hos VVS Viborg er eksperter i installation af bad og badekar. Vi ved, at dit baderum skal være et sted til afslapning. Derfor er der brug for en højere grad af komfort. Skal det være en stor bruser til hele familien eller et badekar på løvefødder? Vi kan installere lige det, som du står og mangler. Af badekarstyper kan man for eksempel vælge et hjørnebadekar, fritstående badekar eller siddebadekar samt de mere luksuriøse typer som spabad eller boblebad. Behov og plads på badeværelset bør også være med i overvejelserne, når man vælger sit fremtidige bad. Du er altid velkommen til at kontakte os og få vejledning af vores kompetente team

vvs viborg vvs badeværelse badekar
vvs viborg badeværelse bruser

Afløb & brusesystemer

Vi leverer og installerer et stort udvalg af både brusere og brusesystemer. Derudover kan vi udskifte eller reparere dele af det nuværende brusesystem, hvis der er problemer med dette. Vi har fagmænd og -kvinder klar til at lave både store og små installationer eller udskiftninger for dig. Det kan være alt fra hele brusesæt til brusearmatur eller indbygning af eksempelvis et Damixa blandingsbatteri. Vi sørger for funktionaliteten, men vi lytter med glæde til kundens ønsker om udseende og æstetik. Vi står klar til at levere professionelt håndværk, som vi kan garantere, vil holde mange år frem i tiden og som samtidigt passer til din personlige stil.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S