Blikarbejde

Professionelt blikarbejde i topkvalitet

Det kan betale sig at få gjort sit blikarbejde ordentligt. Vores hold af fagmænd og -kvinder består af certificerede blikkenslagere med erfaring inden for forskellige typer inddækning, tagrender og nedløbsrør. Det er nemlig ikke uvæsentlige detaljer, når det gælder vedligeholdelsen af din bolig eller erhvervsejendom. I et land som Danmark med skiftende vejrforhold og kraftig vind, er det svært at undgå, at vejret sætter sine spor på boligens facader og overflader. Derfor er blikarbejdet ikke kun essentielt til reparation af skaderne, men også til forebyggelse inden skader opstår. Et veludført stykke blikarbejde kan sikre din bolig modstandsdygtighed mod vind og vejr, hvilket i sidste ende kan spare dig for dyre facade- og tagreparationer.

Vedligeholdelse er ikke den eneste grund til at kvaliteten af arbejdet er vigtig. Det handler i høj grad også om at give boligen en facade, som afspejler kundens stil. Derfor tilbyder vi materialer som zink, kobber og stål, så du har mulighed for at give din bolig din personlige stil og æstetik. Er du i tvivl om hvad du har brug for? Så lad os hjælpe dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale og så hjælper vi dig mod en løsning, der falder i din smag.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S
vvs viborg blikarbejde zinkinddækning

Facader og inddækning

Facadebeklædning er i de fleste tilfælde det først man ser og det mest visuelle af ejendommens ydre. Facadebeklædning er en måde, hvorpå du kan give din bygning et nyt udseende og ikke mindst en ny holdbarhedsdato. Populære måder at gøre dette på, er ved brug af f.eks. kobber eller zink. Kobber patinerer og bliver derfor kun smukkere over tid. Zink har et tidsløst udseende og derudover er det vedligeholdelsesfrit. Udover facadebeklædning tager vi os også af inddækninger. Nogle af de mest typiske er inddækninger med skotrende, murkroner og skorstensinddækninger. Inddækninger er måske en mindre del af bygningsfacaden, men ikke desto mindre et vigtigt element i sikringen af tæthed og byggematerialernes levetid.

Tætning, nedløbsrør og regnvandsafledning

Ligesom inddækning er tagrender og nedløbsrør en vigtig del af vedligeholdelse af boligen. Især i et land som Danmark med hyppig regn, er det essentielt at investere i en effektiv regnvandsafledning. På den måde undgår man, at fugt- og vandskader trænger ind i selve konstruktionen og efterlader ejeren med dyre reparationsregninger. Der findes tagrender og nedløbsrør i forskellige materialer, som passer til forskellige behov. Valg af materialer afhænger af din boligs beliggenhed, boligens materialer, dit budget og den stil du ønsker. Vi hjælper gerne med at finde den løsning, som er optimal for dig og din boligs behov. Vi kan også være behjælpelig hvis f.eks. din tagrende er fyldt, dit nedløbsrør er tilstoppet eller dine tagrender er utætte.

vvs viborg blikarbejde tagrende
vvs viborg energioptimering pv solceller

Løsninger skræddersyet til dine ønsker

Selvom vi altid stræber efter at udføre et stykke arbejde i topkvalitet, er det vigtigste for os, at det ikke går på kompromis med kundens ønsker. Derfor tilbyder vi ikke kun kvalitetsløsninger med lang holdbarhed og god funktionalitet, men som også opfylder dine behov og ønsker for boligens æstetik. En måde, hvorpå dette bliver opfyldt, er gennem en tæt kundedialog og medbestemmelse af blandt andet materialer. Vi lover, at vi samtidigt sørger for at alle de praktiske behov er opfyldt, så du kan fokusere på dine æstetiske ønsker. Er det svært at beslutte sig? Du kan altid få råd og vejledning fra vores kompetente fagfolk.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S