Skive

Autoriseret VVS-service i 7800 Skive

I den hyggelige by Skive i Midtjylland bor omkring 20.000 mennesker. Navnet kommer fra et gammelt ord der betyder “forsvarsværk”. Er du fra byen eller bor i området, kan du med lethed for hjælp fra vores VVS’er hvis uheldet skulle være ude.  Er du en af de turister som om sommeren nyder godt af at kitesurfe, bade, sejle og fiske i fjorden – så kan du trygt nyde din ferie med vished om at der er hjælp at hente. Skulle du have brug for hjælp i forbindelse med pludseligt opståede utætheder eller tilstoppet afløb, så tøv ikke med at kontakte os. Skive er også tæt på en masse andre byer så vi er helt sikkert lige i området- 

Alt i varme- og energi

Søger du VVS-service i Skive-området? Vores fagfolk står altid til din rådighed. I professionelt samarbejde tilbyder vi en komplet service til fjernvarmeanlæg, radiatorer og varmepumper. Som blikkenslagere er vi meget bekymrede over den grønne omstilling. Alt, hvad vi leverer og installerer, bruger  energioptimeret VVS-teknologi til at beskytte dit forbrug og klimaet.

Vores håndværkere tager sig også af udskiftninger som inventar, håndvaske og toiletter samt etablering af vådrumo og badeværelser. Kort fortalt – vi klarer alt fra traditionel VVS til moderne energiteknologier.

Kontakt os i dag for et kvalitetssikret VVS-tilbud. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud i Skive

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud