Varme

Varmeløsninger til alle typer boliger

Hos VVS Viborg er vi eksperter i at levere, installere og reparere varmeløsninger til både private og erhvervskunder. Vi vil gerne give dig et overblik over, hvilke varmeløsninger, der er populære, og hvilke muligheder de hver især har. Fjernvarme er ofte en standardløsning til opvarmning, men afhængigt af hvor man bor, er det nødvendigvis ikke den billigste løsning. Mange boliger bruger også stadig fyr som varmekilde, især pillefyr og gasfyr er i fremgang. Af nyere typer varmeløsninger er der forskellige typer varmepumper, som er en både bæredygtig og billig løsning. Du kan opvarme samt optimere varmekilderne i dit hjem på mange måder, og det kan være svært at gennemskue, hvilken løsning, der er den rigtige for dig og din bolig. Derfor kan du altid ringe og få en uforpligtende snak og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi kan også være behjælpelig med service eller reparation af din eksisterende varmekilde. Skal din radiatorer eller termostater justeres eller kommer varmen ikke ordentligt rundt i bebyggelsen? Vi har specialiserede ansatte indenfor alle områder inden for faget klar til at hjælpe. Et varmesystem som ikke er vedligeholdt gør, at dit hjem bliver opvarmet langsommere end normalt og i sidste ende kan det blive en dyr affære. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S
vvs viborg varme termostatventil

Varmepumper som varmekilde

Den optimale løsning for de fleste er en varmekilde som både er energioptimerende og økonomisk. En type varmekilde, som er i stærk fremgang lige nu, er varmepumper. Det kan være en luft-til-vand pumpe, luft-til-luft pumpe eller luft-til-jord pumpe. Fælles for dem alle er deres varmegenvinding, hvilket gør dem særligt effektive. De benytter altså den naturlige varme i den omkringliggende jord, luft eller vand og omdanner det til varme i hjemmet. Det kan sammenlignes med køleskabets evne til at tage varmen ud af luften i selve køleskabet og aflevere det udenfor, hvilket resulterer i, at køleskabet bliver koldt. Det der gør varmepumpen energisparende er, at pumpen selv producerer den strøm, som den skal bruge. Endvidere gør det, at du kan spare penge på både el- og varmeregningen. Varmepumper er derfor et godt alternativ til f.eks. dyr fjernvarme.

Olie-, gas- eller pillefyr som varmekilde

De traditionelle olie- og gasfyr findes stadig, men olie er ikke længere en fordelagtig måde at varme op på for hverken klimaet eller pengepungen. Dog er fyret ikke nødvendigvis en dårlig varmeløsning. Især pillefyr er blevet en moderne varmekilde, da det er en billigere og grønnere løsning end eksempelvis fossile brændstoffer. Dog kræver pillefyr noget manuelt arbejde til at fylde magasinet og til rengøring i ny og næ. En indendørs pilleovn er også en mulighed, da denne også kan tilsluttes radiatorer og opvarme boligen på denne måde. Pilleovne kræver dog endnu mere rengøring efter brug, ligesom man kender fra en traditionel brændeovn.

vvs viborg gasfyr service
vvs viborg energioptimering pv solceller

Bæredygtige opvarmningsløsninger

Varmepumper, solfangere og jordvarmeanlæg. Fælles for disse er, at de er bæredygtige opvarmningsformer. Det er vigtigt at tænke på miljøet, hvis man skal have ny varmekilde og derfor er bæredygtige løsninger nødvendige. Bæredygtige løsninger er ikke kun gode ved miljøet, de er også energioptimerende og derfor også en god investering, idet at det udnytter omgivelserne til at producere strøm og varme, hvilket kan betale sig på sigt. Eksempelvis solvarme benytter solens varme til at opvarme både bolig og vand. Det er gratis energi, som sparer miljøet for CO2-belastning og sidst men ikke mindst, giver det besparelser på varmeregningen. Et jordvarmeanlæg bruger også solens energi, da solen opvarmer jorden, hvorefter en pumpe genvinder og udnytter varmen herfra. Denne varmeløsning kræver dog, at man har et fritlagt jordareal, så der er plads til, at vandholdige rør kan graves ned til anlægget.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Søberg A/S